Η DEKRA IMPERIAL Αναλαμβάνει Δράση για την Βιώσιμη Ανάπτυξη σε Συνεργασία με την Cigaret Cycle ΑΜΚΕ

Στην εποχή μας, η ευαισθητοποίηση για τα θέματα του περιβάλλοντος και η δέσμευση για τη βιώσιμη ανάπτυξη αποτελούν πρωταρχικούς στόχους για τις επιχειρήσεις παγκοσμίως. Σε αυτό το πλαίσιο, η DEKRA IMPERIAL, μια εταιρεία που έχει ως στόχο την παροχή υπηρεσιών ποιότητας στον κλάδο του αυτοκινήτου, ανακοινώνει με υπερηφάνεια μια νέα πρωτοβουλία που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση των αποτσίγαρων.

Σε συνεργασία με την Cigaret Cycle NPO, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ανακύκλωσης των τσιγάρων, η εταιρεία μας εγκαθιστά έναν κάδο ανακύκλωσης αποτσίγαρων στα γραφεία της στη Νέα Σμύρνη. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μια σαφή ένδειξη της δέσμευσης της εταιρείας για τη μείωση των αποτσίγαρων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κάδος ανακύκλωσης αποτσίγαρων αποτελεί μια ευκολότερη και πιο βιώσιμη λύση για τη διάθεση των τσιγάρων, αποτρέποντας έτσι την ρίψη τους στο περιβάλλον και την ρύπανση του εδάφους και των υδάτων. Ταυτόχρονα, η ανακύκλωση των αποτσίγαρων μειώνει τον κίνδυνο πυρκαγιών και αποτρέπει τη ρύπανση του αέρα από τις εκπομπές τοξικών ουσιών που προέρχονται από την καύση τους.

Η DEKRA IMPERIAL επιδεικνύει ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη και η βιώσιμη ανάπτυξη μπορούν να συμβαδίζουν με την επιχειρηματική δραστηριότητα. Με αυτήν την πρωτοβουλία, όχι μόνο προστατεύει το περιβάλλον, αλλά δημιουργεί και μια πιο υγιής και βιώσιμη κοινωνία για όλους μας.

Όλοι μαζί, τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι επισκέπτες της εταιρείας, γίνονται μέρος αυτής της αλλαγής. Η πρωτοβουλία αυτή δεν αποτελεί μόνον ένα βήμα προς την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας και ενθάρρυνσης για περισσότερες εταιρείες και οργανώσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμα.

Καθώς συνεχίζουμε να προωθούμε την καινοτομία στην καθημερινή μας λειτουργία, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Η DEKRA IMPERIAL δεν  αφοσιώνεται απλώς στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αλλά επίσης προωθεί μια πιο βιώσιμη και υγιή κοινότητα για τις μελλοντικές γενιές.

Με τη συνεχή υποστήριξη και συμμετοχή όλων, κάνουμε μαζί τη διαφορά για ένα καλύτερο αύριο. 🌍♻️🌱